Звіт про проведення науково-практичної конференції з міжнародною участю «Філатовські читання — 2015», присвяченої 140-річчю з дня народження академіка В. П. Філатова (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
Звіт про проведення науково-практичної конференції з міжнародною участю «Філатовські читання — 2015», присвяченої 140-річчю з дня народження академіка В. П. Філатова