Нейроофтальмологічні аспекти ідіопатичної внутрішньочерепної гіпертензії (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
Нейроофтальмологічні аспекти ідіопатичної внутрішньочерепної гіпертензії
Keywords: ідіопатична внутрішньочерепна гіпертензія; набряк зорових нервів; вторинна атрофія зорових нервів