Клінічний випадок атрофії зорових нервів, пов’язаної з гіпертонічною хворобою (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
Клінічний випадок атрофії зорових нервів, пов’язаної з гіпертонічною хворобою
Keywords: атрофія зорового нерва; клінічний випадок; діагностика; лікування; помилки