Звіт про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання офтальмології» (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
9-10 жовтня 2019 року в Івано-Франківську відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Актуальні питання офтальмології”, організаторами якої виступили ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України», ГО «Товариство офтальмологів України», Івано-Франківська обласна клінічна лікарня, Івано-Франківський національний медичний університет при підтримці Національної академії медичних наук України та Міністерства охорони здоров'я України. Цей масштабний захід у сфері охорони здоров’я об'єднав потужну актуальну науково-практичну програму: 9 засідань, навчальний захід «Філатовська школа» – симуляційний тренінг «Пазли в увеїтах», та засідання електронних постерів, де більше ніж 52 українських та зарубіжних фахівців представили свої інноваційні рішення, винаходи, вдосконалення в галузі офтальмології.