Пам'яті професора Логая Івана Михайловича (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
17 березня 2020 року пішов із життя Іван Михайлович Логай, доктор медичних наук, професор, лауреат Державної премії України, Заслужений діяч науки і техніки України, директор НДІ ім. В.П.Філатова з 1985 по 2003 рр., відомий вчений, лікар-офтальмолог, педагог, громадський діяч.