Імітація рецидиву увеальної меланоми ядром кришталика (клінічний випадок) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
В роботі представлено клінічний випадок імітації рецидиву  увеальної меланоми після ендорезекції пухлини за рахунок наявності ядра кришталика на очному дні в ділянці склерального ложа.
Keywords: увеальна меланома; рецидив; ядро кришталика