Володимир Петрович Філатов – видатний офтальмолог, академік АН УРСР, АМН СРСР, засновник української офтальмологічної школи. Життєвий шлях (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
Володимир Петрович Філатов – видатний офтальмолог, академік АН УРСР, АМН СРСР, засновник української офтальмологічної школи. Життєвий шлях