(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
25-26 травня 2017 року в м. Одесі відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Філатовські читання - 2017». На цьому масштабному заході загальнодержавного рівня в сфері охорони здоров’я була представлена актуальна науково-практична програма, яка включала наукові доповіді та дискусії, виставку та спеціалізовану експозицію, що надало можливість вченим, дослідникам, практикуючим лікарям-офтальмологам і фахівцям суміжних напрямів (неонатологам, радіологам, хіміотерапевтам, фармакологам і біологам) обмінятися досвідом, підвищити рівень кваліфікації і розширити професійні зв’язки.