(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
20-21 вересня 2017 р. в м. Чернівці відбулася науково-практична конференція офтальмологів Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької областей України «Актуальні питання офтальмології». Захід провели ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова НАМН України» спільно з ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет» при підтримці Чернівецької облдержадміністрації та міської ради, Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації згідно з планом організаційних заходів МОЗ України, НАМН України та реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2017 році.