(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
23-24 травня 2019 року відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю “Філатовські читання-2019”, організаторами якої виступили ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України» і ГО «Товариство офтальмологів України» при підтримці Національної академії медичних наук України та Міністерства охорони здоров’я України. Цей масштабний захід у сфері охорони здоров’я об’єднав потужну актуальну науково-практичну програму: 15 головних сесій та 2 учбових курси, 3 сателіта, 5 майстер-класів та засідання електронних постерів, де більше ніж 110 українських та зарубіжних фахівців представили свої інноваційні рішення, винаходи, вдосконалення в галузі офтальмології.