(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
5 січня 2019 року із життя пішов всесвітньо відомий лікар-офтальмолог Джек Каньский. Це людина-легенда, яка посвятила своє життя офтальмології, залишивши після себе незабутній та безцінний слід. З-під пера цієї талановитої людини вийшов підручник з Клінічної Офтальмології, який впродовж останніх десятиліть був настільною «біблією» для студентів-медиків та лікарів-офтальмологів. Джек Каньский є автором більше ніж 30 книг по oфтальмології, які охоплюють різні патології ока, включаючи катаракту, глаукому, увеіти, захворювання сітківки та дитячу очну патологію.