(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
17 березня 2020 року пішов із життя Іван Михайлович Логай, доктор медичних наук, професор, лауреат Державної премії України, Заслужений діяч науки і техніки України, директор НДІ ім. В.П.Філатова з 1985 по 2003 рр., відомий вчений, лікар-офтальмолог, педагог, громадський діяч.