(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
12 грудня 2020 року пролунав останній удар серця чудової людини, висококваліфікованого офтальмолога, талановитого вченого – Тетяни Андріївни Аліфанової. Професійний шлях Тетяни Андріївни розпочався з навчання на лікувальному факультеті Дніпропетровського ордена Трудового Червоного Прапора медичного інституту. Після його закінчення з 1983 до серпня 2020 року вона працювала в офтальмологічному відділенні ДІВЕПІНА (сьогодні – УкрДержНДІМСПІ).