(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2025)
В роботі представлено клінічний випадок імітації рецидиву увеальної меланоми після ендорезекції пухлини за рахунок наявності ядра кришталика на очному дні в ділянці склерального ложа.