(untitled) (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
У статті розглянуті питання клініки, діагностики та лікування гідроце фаліїу цілому, а також особливості нейроофтальмологічноїсимптоматики. Надано клінічний випадок регресу нейроофтальмологічної симптоматики на фоні адекватного нейрохірургічного лікування.