Нейроофтальмологические симптомы гидроцефалии - Задоянный, Л. В.; Васюта, В. А.; Егорова, Е. С.; Братусь, Н. Н.; Жданова, В. Н. (Ukrainian Journal of Ophthalmology, 2026)
У статті розглянуті питання клініки, діагностики та лікування гідроце фаліїу цілому, а також особливості нейроофтальмологічноїсимптоматики. Надано клінічний випадок регресу нейроофтальмологічної симптоматики на фоні адекватного нейрохірургічного лікування.